Gratinoidut sillivoileivät

20 min. 2:lle

Ahti Mieto etikkamarinoitu sillifilee on monikäyttöinen tuote, joka sopii perinteisten marinoitujen sillien lisäksi myös voileivän väliin. Juustokuorrutetut ja uunissa gratinoidut sillivoileivät ovat herkullinen iltapala sillin ystävälle.

Gratinoidut sillivoileivät

Ainekset

  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 80 g raastettua kermajuustoa
  • kananmuna
  • 2 siivua maalaisleipää
  •   voita
  • tomaattisiivua
  • Ahti Mieto etikkamarinoitu sillifilee
  • KORISTELUUN
  • oksaa lehtipersiljaa

Valmistusohje

  1. Sekoita juustoraasteet ja kananmuna. Voitele leipäsiivut, nosta päälle tomaattiviipaleita ja puolikas sillifilee per leipä.
  2. Kuorruta leivät kunnon kerroksella juustoa ja ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa. Gratinoi leipiä 200 C noin 10 minuuttia.
  3. Koristele ruskistuneet sillivoileivät lehtipersiljalla.