Hapankorput juustolla ja sillillä

20 min. 10:lle

Hapankorput juustolla ja mehukkaalla Abba Tomaattisillillä ovat helppo, tapas-tyylinen alkupala kesän juhliin.

Hapankorput juustolla ja sillillä

Ainekset

  • valkosipulinkynsi
  • 1/2 prk ranskankermaa
  • 15 - 20  vartta ruohosipulia
  •   suolaa
  •   pippuria
  • 5 - 10  hapankorppua
  • 150 g kermajuustoa
  • 1 prk Abba Tomaattisilliä

Valmistusohje

  1. Raasta valkosipuli ranskankerman sekaan, hienonna joukkoon ruohosipuli ja mausta.
  2. Nosta hapankorpuille ensin paksu viipale juustoa, sitten pala tomaattisilliä ja lopuksi pieni määrä ranskankermaa.
  3. Koristele kevätsipulisilpulla.