Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla

30 min. 10:lle

Ylijääneistä uusista perunoista saa maistuvan tapaksen lisäämällä päälle kylmäsavulohta ja piparjuurella maustettua Abba Smetanasilliä.

Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla

Ainekset

  • 10 kpl keitettyjä uusia perunoita
  • 1 prk Abba Silliherkku Smetanasilliä
  • 1 - 2 rkl Felix Piparjuuritahnaa
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 1/2 pussia tilliä

Valmistusohje

  1. Puolita perunat ja leikkaa päädyistä pienet palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.
  2. Sekoita smetanasillin sekaan piparjuuritahna.
  3. Laita perunanpuolikkaan päälle siivu kylmäsavulohta ja pala maustettua smetanasilliä.
  4. Koristele tillillä.