Matjessilliä ja perunasalaattia
30 min.
4:lle
5
Kesäpöydän ajaton klassikko on matjessilli perunasalaatin kera. Tarjoile lisäksi vihersalaattia niin ateria isompaankin nälkään on valmis.

Ainekset
- 2 pkt Ahti Matjessillifileitä
- 800 g uusia perunoita keitettynä ja paloiteltuna
- 2 dl purjosipulia viipaloituna
- 1 punasipuli renkaina
- 1 nippu ruohosipulia hienonnettuna
- 1 dl crème fraichea
- 1/2 dl maitoa
- 2 rkl dijonsinappia
- 2 rkl makeaa sinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
- Kiehauta maito, crème fraiche ja sinappi.
- Sekoita mukaan sipulit ja perunat. Mausta suolalla ja pippurilla (korvaa halutessasi osa suolasta matjessillin liemellä).
- Tarjoile perunasalaatti matjessillin ja vihersalaatin kera.