Silli-fenkolipannarit

40 min. 24:lle

Hellapoliisin ideoimalla ohjeella valmistat Ahti -sillillä ja fenkolilla maustetut pikkupannarit illanistujaisiin tai evääksi. Pieniin suupalan kokoisiin vuokiin valmistettuna ne maistuvat smetana- tai creme fraiche nokareen kanssa alkupalapöydässä tai pikkusuolaisen nälkään. Vuoan koosta riippuen pannareita valmistuu 24 - 48 kpl.

Silli-fenkolipannarit

Ainekset

  • TAIKINA
  • 5 dl maitoa
  • kananmunaa
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 100 g juustoraastetta
  • LISÄKSI
  • 1 pkt Ahti Perinteinen sillifilee
  •   tai
  • 1 pkt Ahti Matjessillifilee
  • punasipuli
  • 100 - 150 g fenkolia
  • PINNALLE
  • 100 - 150 g  smetanaa tai ranskankermaa
  •   tilliä

Valmistusohje

  1. Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Sekoita.
  2. Lisää öljy ja vehnäjauhot, sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon myös juustoraaste.
  3. Jaa taikina pieniin muffinivuokiin. Käytä paperivuokien alla mielellään muffinipeltiä.
  4. Leikkaa sillifilee pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli sekä fenkoli ja jaa nämä taikinan päälle.
  5. Kypsennä 200 C uunissa noin 15 - 20 minuuttia vuoan koosta riippuen. Lusikoi hieman jäähtyneiden pannarien päälle smetanaa tai ranskankermaa. Koristele tillitupsulla.