Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä

20 min. 10:lle

Tuore parsa ja Vesta-silli ovat erinomainen makupari. Sekoittele kylkeen sitruunavinegretti, joka tuo kokonaisuuteen hiukan kirpeyttä. Naposteltavat katoavat nopeasti parempiin suihin.

Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä

Ainekset

  • 1/2 pkt parsaa
  • 1/2 prk Vesta Matjessilliä
  • 1/2  maalaisleipää
  • VINEGRETTI
  • 1/2  sitruunan mehu ja kuori
  • 1 dl öljyä
  •   suolaa
  •   pippuria
  •   sokeria

Valmistusohje

  1. Kuori ja keitä parsat. Jäähdytä ja pilko parin sentin paloiksi.
  2. Sekoita sitruunan kuori ja mehu sekä öljy, mausta.
  3. Sekoita keskenään vinegretti, parsat ja sillifileet.
  4. Paahda maalaisleipä, leikkaa suupaloiksi ja nosta päälle parsa-silliseosta.