Valkosipulisillipasta tuoreherneillä

15 min. 2:lle

Abba Valkosipulisillistä pyöräytät kätevästi kesäisen kermaisen pastan. Valkosipulisillipasta sopii myös kokemattomille sillin ystäville, sillä silli "sulaa" kastikkeeseen vain antamaan tujauksen makua.

Valkosipulisillipasta tuoreherneillä

Ainekset

  • 15 palaa Abba Valkosipulisilliä 225 g
  • pieni sipuli
  • valkosipulinkynttä
  •   öljyä
  • 2 dl kermaa
  •   tilliä silputtuna
  • 1 dl tuoreherneitä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • LISÄKSI
  • 2 annosta keitettyä pastaa

Valmistusohje

  1. Hienonna valkosipulit, sipulit ja puolet sillipaloista. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä ja lisää silli.
  2. Lisää kerma, keitä hetki kasaan ja lisää sitten suurin osa silputusta tillistä ja tuoreherneistä sekä sitruunamehu.
  3. Nosta keitetty pasta kastikkeen sekaan ja sekoita.
  4. Pilko loput valkosipulisillit pieniksi kuutioiksi. Koristele annokset herneillä, tillillä ja lopuilla sillikuutioilla.