Aioli-sillileipä tomaatilla ja basilikalla

Valkosipulilla ja parmesaanilla maustettu täyteläinen majoneesi ja Abban Ranskalainen sipulisilli sopivat täydellisesti yhteen. Valkosipulille ja parmesaanille täydelliset makuparit löytyvät tietysti tomaatista ja basilikasta. Aioli-sillileipä on täyttävä sellaisenaan tarjottavaksi.

Valmistusaika
10 min

Annokset
2

Ainekset

  • 1 dl Felix Kruunumajoneesia
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1/2 dl parmesaaniraastetta
  • 2 siivua maalaisleipää
  • 6 tomaattisiivua
  • 6-8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä

Koristeluun

  • 2-3 oksaa basilikaa

Valmistusohjeet

Sekoita majoneesi, valkosipuli ja parmesaani. Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle majoneesia ja tomaattiviipaleita sekä silliä.

Koristele lopuksi basilikalla.