Gratinoidut sillivoileivät

Abba Ranskalainen sipulisilli on monikäyttöinen tuote, joka sopii myös voileivän väliin. Juustokuorrutetut ja uunissa gratinoidut sillivoileivät ovat herkullinen iltapala sillin ystävälle.

Valmistusaika
20 min.

Annokset
2

Ainekset

  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 80 g raastettua kermajuustoa
  • 1 kananmuna
  • 2 siivua maalaisleipää
  • voita
  • 6 tomaattisiivua
  • 6-8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä

Koristeluun

  • 6 oksaa lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

Sekoita juustoraasteet ja kananmuna. Voitele leipäsiivut, nosta päälle tomaattiviipaleita ja 3 - 4 palaa silliä per leipä.

Kuorruta leivät kunnon kerroksella juustoa ja ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa. Gratinoi leipiä 200 C noin 10 minuuttia.

Koristele ruskistuneet sillivoileivät lehtipersiljalla.