Jyväpatonkia, smetanasilliä ja paistettua kylmäsavulohta

Täytetyn patongin väliin sopivat hyvin silli ja kylmäsavulohi. Paahdettu lohi ja smetanasilli tuovat hyvää täyteläisyyttä leipään. Tämä on loistava eväs vaikka retkelle.

Valmistusaika
10 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 100 g Abba Silliherkku Smetanaa
  • 1 jyväpatonki
  • 200 g kylmäsavulohta viipaleena
  • 1 rkl kirjolohen mätiä
  • 1 ruukku jääsalaattia

Valmistusohjeet

Puolita patonki ja paahda leikkuupinnat paahtimessa.

Laita leivälle smetanasilliä. Lisää salaatti ja kuivalla pannulla paahdetut lohiviipaleet. Lisää vielä lopuksi pinnalle smetanasilliä ja koristeeksi mätiä. Sido patonki kiinni narulla.