Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla

Ylijääneistä uusista perunoista saa maistuvan tapaksen lisäämällä päälle kylmäsavulohta ja piparjuurella maustettua Abba Smetanasilliä.

Valmistusaika
30 min.

Annokset
10

Ainekset

  • 10 kpl keitettyjä uusia perunoita
  • 1 prk Abba Silliherkku smetanasilliä
  • 1-2 rkl Felix Piparjuuritahnaa
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 1/2 pussia tilliä

Valmistusohjeet

Puolita perunat ja leikkaa päädyistä pienet palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.

Sekoita smetanasillin sekaan piparjuuritahna.

Laita perunanpuolikkaan päälle siivu kylmäsavulohta ja pala maustettua smetanasilliä.

Koristele tillillä.