Valkosipulisillipasta tuoreherneillä

Abba Valkosipulisillistä pyöräytät kätevästi kesäisen kermaisen pastan. Valkosipulisillipasta sopii myös kokemattomille sillin ystäville, sillä silli “sulaa” kastikkeeseen vain antamaan tujauksen makua.

Valmistusaika
15 min.

Annokset
2

Ainekset

  • 15 palaa Abba Valkosipulisilliä
  • 1 pieni sipuli
  • 6 valkosipulinkynttä
  • öljyä
  • 2 dl kermaa
  • tilliä silputtuna
  • 1 dl tuoreherneitä
  • 1 rkl sitruunamehua

LISÄKSI

  • 2 annosta keitettyä pastaa

Valmistusohjeet

Hienonna valkosipulit, sipulit ja puolet sillipaloista. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä ja lisää silli.

Lisää kerma, keitä hetki kasaan ja lisää sitten suurin osa silputusta tillistä ja tuoreherneistä sekä sitruunamehu.

Nosta keitetty pasta kastikkeen sekaan ja sekoita.

Pilko loput valkosipulisillit pieniksi kuutioiksi. Koristele annokset herneillä, tillillä ja lopuilla sillikuutioilla.