Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Valkosipulisillipasta tuoreherneillä
Abba Valkosipulisillistä
pyöräytät kätevästi kesäisen kermaisen pastan. Valkosipulisillipasta sopii myös kokemattomille sillin ystäville, sillä silli “sulaa” kastikkeeseen vain antamaan tujauksen makua.
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
15
minutes
mins
RUOKALAJI
Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ
2
Ainesosat
1x
2x
3x
15
palaa
Abba Valkosipulisilliä
1
pieni sipuli
6
valkosipulinkynttä
öljyä
2
dl
kermaa
tilliä silputtuna
1
dl
tuoreherneitä
1
rkl
sitruunamehua
Lisäksi
2
annosta
keitettyä pastaa
Ohjeet
Hienonna valkosipulit, sipulit ja puolet sillipaloista. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä ja lisää silli.
Lisää kerma, keitä hetki kasaan ja lisää sitten suurin osa silputusta tillistä ja tuoreherneistä sekä sitruunamehu.
Nosta keitetty pasta kastikkeen sekaan ja sekoita.
Pilko loput valkosipulisillit pieniksi kuutioiksi. Koristele annokset herneillä, tillillä ja lopuilla sillikuutioilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!