Sitruunalevite sillillä
Täyteläinen sitruunalevite sopii juhlatarjottavaksi tai brunssipöytään. Sivele rapeiden leipien pintaan raikasta sitruunalevitettä ja nauti!
- 100 g Ahti Ruohosipuli- ja tillisilliä
- 200 g tuorejuustoa
- 1 dl smetanaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl tilliä hienonnettuna
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- ½ patonki
Valuta ja hienonna silli. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori.
Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Anna levitteen maustua hetki.
Siivuta patonki ja paahda siivut kuumalla pannulla rapeaksi. Jäähdytä leivät ja voitele sillilevitteellä. Halutessasi voit lisätä leipien pinnalle kuutioitua silliä.