Sinappikuorrutettua siikaa ja Skånen perunoita
Sinappikuorrutettu siika hurmaa täyteläisellä maullaan ja pekonilla maustetut Skånen perunat kruunaavat kokonaisuuden. Kuorrutteen voimakkuutta voit vaihdella juuston ja sinapin eri yhdistelmillä.
- 2 fileetä suomustettua ja ruodotonta siikaa
Kuorrute
- 150 g Emmental-raastetta
- 1 kananmuna
- 1 tl ryynisinappia
- 5 palaa Abba Sinappisilliä
- ½ dl kuivattua leivänmurua ja korppujauhoa
- rouhittua mustapippuria
Skånen perunat
- 2 siivua pekonia
- 6 kpl perunaa kuorittuna ja kuutioituna
- 2 pientä sipulia hienona kuutiona
- 2 dl kermaa
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 puntti ruohosipulia
- 1 rkl voita
- 1 tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria