Sillitäytteiset kananmunat
Suomessa täytetyillä kananmunilla on usein hiukan vanhahtava maine, mutta “devilled eggs” kuuluu edelleen Yhdysvalloissa jokaiseen bbq-buffettiin. Klassikkoonkin saadaan uutta kulmaa hunaja-dijonsinapilla, vaikka sipulisillin kautta ilmassa on edelleen myös muistot isovanhempien joulupöydästä. Perinteikäs klassikko on sitä toki syystä.
RUOKALAJI Alkupalat, Lisukkeet
Keitä kananmunat koviksi ja jäähdytä. Halkaise kananmunat ja poista keltuaiset.
Murskaa keltuaiset ja sekoita mukaan majoneesi, dijon-sinappi, silputtu ruohosipuli ja puolet sipulisillistä pieneksi hienonnettuna. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
Lusikoi täyte kananmunanpuolikkaisiin ja koristele ruohosipulisilpulla ja lopuilla sillifileillä.