Inkivääri-limesilli maalaismunakas
Espanjalaistyylinen munakas ja sen päällä raikas silli on loistava ruoka lämpimänä tai kylmänä tapaspalana. Uudet maut sillissä tuovat hienon uuden ajatuksen perinteiseen peruna-silliyhdistelmään.
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
- 1 prk Abba Inkivääri-limesilliä
- 10 varhaisperunaa
- ½ purjo
- 6 kananmunaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl suolaa
- 2 kevätsipulin vartta
- ½ ruukkua korianteria
Keitä perunat kypsäksi. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi.
Lisää purjo sekaan ja mausta suolalla.
Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää pannulle. Paista kypsäksi.
Lisää päälle sillit, silputtua kevätsipulia ja tuoretta korianteria.