Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kreikkalaistyylinen feta-oliivisilli
Abba Ruohosipuli-tillisillin
joukkoon sopivat hyvin fetajuusto, punasipuli ja oliivi. Niistä saadaan aikaiseksi raikas ja kesäinen leivänpäällinen tai vaikkapa lisuke uusille perunoille. Feta-oliivisilli sopii myös kesäisen salaatin päälle.
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
15
minutes
mins
RUOKALAJI
Lisukkeet, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ
4
Ainesosat
1x
2x
3x
½
punasipulia
150
g
fetajuustoa
100
g
mustia oliiveja
1
prk
Abba ruohosipuli- ja tillisilliä
1
dl
jogurttia
½
sitruunan mehu ja kuori
Ohjeet
Hienonna punasipuli, feta ja oliivit. Laita kulhoon ja sekoita joukkoon silli kastikkeineen.
Notkista seos jogurtilla ja mausta sitruunan mehulla ja -kuorella.
Tarjoile feta-oliivisilli leivän kanssa tai uusien perunoiden kera.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!