Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla
Ylijääneistä uusista perunoista saa maistuvan tapaksen lisäämällä päälle kylmäsavulohta ja piparjuurella maustettua
Abba Smetanasilliä
. Helppo ja maukas alkupala!
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
30
minutes
mins
RUOKALAJI
Alkupalat, Naposteltavat
ANNOSMÄÄRÄ
10
Ainesosat
1x
2x
3x
10
kpl
keitettyjä uusia perunoita
1
prk
Abba Silliherkku smetanasilliä
1-2
rkl
Felix Piparjuuritahnaa
200
g
kylmäsavulohta
½
pussia
tilliä
Ohjeet
Puolita perunat ja leikkaa päädyistä pienet palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.
Sekoita smetanasillin sekaan piparjuuritahna.
Laita perunanpuolikkaan päälle siivu kylmäsavulohta ja pala maustettua smetanasilliä.
Koristele tillillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!