Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ruohosipulimunakokkeli
Kuohkea ruohosipulimunakokkeli valmistuu nopeasti ja sopii hyvin kiireiseenkin aamuun ja brunssitarjottavaksi leivälle. Rapea leipä, kuohkea munakokkeli ja silli ovat täydellinen makuyhdistelmä.
Katso reseptivideo
täältä
.
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
20
minutes
mins
RUOKALAJI
Lämpimät silliruoat, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ
4
Ainesosat
1x
2x
3x
6
kananmunaa
1
dl
kermaa
1
tl
suolaa
1
rkl
voita tai rypsiöljyä
½
dl
hienonnettua ruohosipulia
Lisäksi
8
siivua
ruisleipää
½
prk
Abba ruohosipuli- ja tillisilliä
ruohosipulia
Ohjeet
Sekoita kevyesti kulhossa kananmunat ja kerma, mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna kattila keskilämmölle ja sulata rasva, lisää munamassa kattilaan. Kypsennä miedolla lämmöllä lastalla käännellen, kunnes kokkeli hyytyy pehmeäksi.
Ota kattila pois lämmöltä, lisää ruohosipuli ja jatka sekoitusta hetken.
Paahda ruisleivät kuumalla pannulla ja lisää munakokkeli sekä valutetut sillipalat.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!