Sillikääretorttu

Mitäpä jos kääretorttu voisikin olla makean sijaan suolainen? Sillikääretorttu on näyttävä tarjottava ja helppo suolapala vaikka pikkujouluihin tai omaan joulupöytään. Kaiken lisäksi se on helppo valmistaa!

Ainekset

Valmistusohjeet

Kiehauta 1 dl vettä ja lisää joukkoon murustettu 1/5 kalaliemikuutio. Lado leipäviipaleet leivinpaperille tiiviisti suorakaiteen muotoiselle alueelle. Kostuta leipäviipaleet reilusti kalaliemellä leivinpaperin päällä.

Levitä leipäpalojen pintaan tuorejuusto, sitten mätitahna, sillipalat kastikkeesta ja lopuksi tuore tilli. Rullaa leivinpaperin avulla kääretorttumaiseksi kääreeksi. Kääri valmis rulla leivinpaperiin ja tiivistä lopuksi kelmukerroksella.

Anna maustua jääkaapissa yön yli. Leikkaa viipaleiksi. Koristele pinta sillipalalla ja tuoreella tillillä.