Sillilevite kesäpöytään

Tämän näppärän reseptin avulla saat käytettyä purkin pohjalle jääneet sillit. Herkullinen sillilevite syntyy nopeasti ja sopii esimerkiksi paahdetun rustiikkisen leivän päälle. Voit hyödyntää reseptissä mitä tahansa silliä. Levitteen maun vahvuutta voi vaihdella liemen määrää muuttamalla.

Valmistusaika
10 min.

Ainekset

  • 200 g keitettyä uutta perunaa
  • 1 rkl tilliä
  • 1 rkl lehtipersiljaa
  • 1 rkl oreganoa
  • vajaa purkki (n. 30g) Vesta tillisilliä ja lientä (n. 2 rkl)
  • 1 dl laktoositonta creme fraichea
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

Lisää kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi. Tarjoile sillilevite leivän kanssa tai vaikka uusien perunoiden kera.