
Helppo ja herkullinen sillikaviaari
Ruotsalainen sillikaviaari sopii monen aterian lisukkeeksi tai sellaisenaan leivän päälle levitettynä. Kätevästä Ahti Matjessillifileestä valmistat herkullisen sillikaviaarin hetkessä, helposti ja vaivattomasti. Kokeile sillikaviaaria juhlatarjoiluissa tai iltapalaleipien päällä.
10 minutes mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat, Lisukkeet
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 pkt Ahti Matjessillifileetä
- 1 prk ranskankermaa
- tilliä
Ohjeet
- Pilko matjessillifilee pieneksi. Laita kulhoon ja sekoita joukkoon ranskankerma.
- Koristele tillisilpulla. Halutessasi voit lisätä joukkoon myös punasipulia.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!