Sillikaviaari kevätsipulilla ja retiisillä

Sillikaviaari kevätsipulilla ja retiisillä

Tuoreiden kotimaisten retiisien kirpeä kitkeryys tasapainottaa Abba Smetanasillistä sekoitetun sillikaviaarin tuhtia majoneesisuutta. Tarjoile raikas sillikaviaari aterioiden lisukkeena tai valmista siitä herkullisia täytettyjä leipiä.
40 mins
RUOKALAJI Alkupalat, Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 8

Ainesostat
  

Ohjeet
 

  • Paloittele silli, retiisit ja keitetyt kananmunat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipulista ohuita kiekkoja ja silppua lehtipersilja. Sekoita kaikki ainesosat kulhossa. Lisää makua saat sekoittamalla joukkoon sillin kastikkeen.
  • Laita seos jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.
  • Koristele lopuksi retiisilohkoilla ja kevätsipulilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!