Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lohilaatikko sillillä
Perinteiseen lohilaatikkoon saat mukaan janssoninkiusauksesta tuttua makua ja suolaisuutta, kun laitat sekaan
Vesta matjessilliä
. Helppo resepti sopii esimerkiksi mökkiruoaksi, sillä pienen pilkkomisen jälkeen ruoka valmistuu uunissa kuin itsekseen.
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
2
hours
hrs
50
minutes
mins
RUOKALAJI
Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ
6
Ainesosat
1x
2x
3x
1½
kg
perunoita
2
sipulia
400
g
lohta
1
puntti
tuoretta tilliä
1
prk
Vesta Matjessilliä
voita tai öljyä
suolaa
mustapippuria
2
dl
maitoa
2
dl
kermaa
2
kananmunaa
Ohjeet
Viipaloi perunat ja sipuli, kuutioi lohi. Hienonna tilli ja pilko halutessasi sillit pienemmiksi paloiksi.
Voitele vuoka ja nostele vuokaan kerroksittain perunaa, sipulirenkaita, tilliä, silliä ja lohta. Mausta kerroksittain suolalla ja pippurilla.
Sekoita maito, kerma ja kananmunat ja kaada päälle.
Paista 180 °C noin 2 tuntia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!