Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä
Tuore parsa ja
Vesta-silli
ovat erinomainen makupari. Sekoittele kylkeen sitruunavinegretti, joka tuo kokonaisuuteen hiukan kirpeyttä. Naposteltavat katoavat nopeasti parempiin suihin.
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
20
minutes
mins
RUOKALAJI
Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ
10
Ainesosat
1x
2x
3x
½
pkt
parsaa
½
prk
Vesta Matjessilliä
½
maalaisleipä
Vinegretti
½
sitruunan mehu ja kuori
1
dl
öljyä
suolaa
pippuria
sokeria
Ohjeet
Kuori ja keitä parsat. Jäähdytä ja pilko parin sentin paloiksi.
Sekoita sitruunan kuori ja mehu sekä öljy, mausta.
Sekoita keskenään vinegretti, parsat ja sillifileet.
Paahda maalaisleipä, leikkaa suupaloiksi ja nosta päälle parsa-silliseosta.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!