sillikoulu sitruunamarinoitu parsa

Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä

Tuore parsa ja Vesta-silli ovat erinomainen makupari. Sekoittele kylkeen sitruunavinegretti, joka tuo kokonaisuuteen hiukan kirpeyttä. Naposteltavat katoavat nopeasti parempiin suihin.
20 mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 10

Ainesostat
  

Vinegretti

  • ½ sitruunan mehu ja kuori
  • 1 dl öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • sokeria

Ohjeet
 

  • Kuori ja keitä parsat. Jäähdytä ja pilko parin sentin paloiksi.
  • Sekoita sitruunan kuori ja mehu sekä öljy, mausta.
  • Sekoita keskenään vinegretti, parsat ja sillifileet.
  • Paahda maalaisleipä, leikkaa suupaloiksi ja nosta päälle parsa-silliseosta.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!