sillikoulu sitruunalevite

Sitruunalevite sillillä

Täyteläinen sitruunalevite sopii juhlatarjottavaksi tai brunssipöytään. Sivele rapeiden leipien pintaan raikasta sitruunalevitettä ja nauti!
15 mins
RUOKALAJI Lisukkeet
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 100 g Ahti Tillisilliä
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 dl smetanaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl tilliä hienonnettuna
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ½ patonki

Ohjeet
 

  • Valuta ja hienonna silli. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori.
  • Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Anna levitteen maustua hetki.
  • Siivuta patonki ja paahda siivut kuumalla pannulla rapeaksi. Jäähdytä leivät ja voitele sillilevitteellä. Halutessasi voit lisätä leipien pinnalle kuutioitua silliä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!