Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Matjestartar omenalla
Matjessillin vahva ja täyteläinen maku sopii hienosti sillitartariin, jota omena pehmentää ja pyöristää. Klassikko iltapalaksi tai illanistujaisiin myös niille, joille matjessilli ei yleensä ole se ensimmäinen valinta!
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
20
minutes
mins
RUOKALAJI
Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ
4
Ainesosat
1x
2x
3x
1
prk
Vesta Matjessilliä
1
sipuli
1
omena
1
tl
sitruunamehua
4
rkl
ranskankermaa
1
rkl
tuoretta tilliä
puppuria
Lisukkeeksi
ruisleipää
retiisiä
salaattia
Ohjeet
Pienennä matjesfilepalat pikkupaloiksi, hienonna sipuli, ja kuori ja viipaloi omena pieniksi kuutioiksi. Laita omenakuutioiden päälle sitruunamehua.
Sekoita matjessilli, sipuli, omena, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta pippurilla.
Laita seos leipäviipaleelle. Koristele retiisiviipaleilla ja salaatilla.
Vinkki!
Voit käyttää pientä ympyrämuottia tai vastaavaa muotoillaksesi leipiä ja torttuja.
Kokeilitko tätä reseptiä?
Kokeile lisää Sillikoulun
herkullisia reseptejä!