Tomaattinen sillilaatikko
Tomaattisilli tuo makua välimerelliseen sillilaatikkoon, joka on herkullisen makunsa lisäksi helppo valmistaa. Sillin määrää sillilaatikossa voi muokata oman mieltymyksensä mukaan.
	
    	
		RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
 
    
 
- 1 kg perunaa
- 1 sipuli
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl Kalamata-oliiveja
- 100 g Ahti Tomaattisilliä
- ½ l tomaattimehua
- 4 kananmunaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
- muutama oksa tuoretta timjamia
Pinnalle
- 100 g fetajuustoa
- kirsikkatomaatteja
- tuoretta timjamia
- Suikaloi peruna, sipuli ja kesäkurpitsa. Hienonna valkosipuli ja pilko oliivit pienemmäksi. Sekoita tomaattimehun joukkoon kananmuna, mustapippuri, suola ja timjami. 
- Lado kasvikset uunivuokaan vuorotellen sillin kanssa. Kaada liemi vuokaan ja ripottele pinnalle fetajuustoa, lohkottuja kirsikkatomaatteja sekä timjamia. 
- Kypsennä sillikiusaus 180 °C noin 40 minuuttia. Anna kiusauksen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.