Currysilli-wrap

30 min. 4:lle

Currysilli on tanskalaisten suosikki. Vastavaa tuotetta ei – ainakaan vielä – saa Suomesta. Niinpä curryinen maku tehdään itse. Currysilli-wrapit sopivat alkupalaksi, pikkusuolaiseksi, seisovaan pöytään… Vinkki: Voit halutessasi käyttää myös maustesillifileitä.

Currysilli-wrap

Ainekset

  • 1 prk Abban valkosipulisilliä
  • 1 kpl omena
  • 1 kpl maustekurkku
  • 4 kpl kevätsipuleita
  • CURRYKASTIKE:
  • 150 g kevyt majoneesia
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl currya
  • 0,25 tl pippuria
  • LISÄKSI:
  • 4 kpl tortillawrappeja (täysjyvä)
  •   hammastikkuja

Valmistusohje

  1. Leikkaa matjessilli, omena ja maustekurkku paloiksi ja kevätsipuli viipaleiksi.
  2. Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään. Mausta currylla ja pippurilla.
  3. Pyöräytä matjessilli, omena, maustekurkku ja kevätsipuli currykastikkeessa.
  4. Voitele puolet tortillawrapista curryseoksella ja kääri rullaksi.
  5. Leikkaa rullat sopiviksi paloiksi ja kiinnitä ne hammastikuilla.
  6. Tarjoile palat hienosti vadilla.