Sillitacot

30 min. 4:lle

Naposteluruoka on seurusteluruokaa parhaimmillaan. Sillin aromi sopii hyvin juustokastikkeen kanssa. Tästä ohjeesta voi myös tehdä kulhoon ison sillisen texmex-salaatin.

Sillitacot

Ainekset

  • 1 prk Abban ranskalainen sipulisilliä
  • 8 kpl tacokuoria
  • 1 prk texmex-juustokastiketta
  • 1  prk tomaattisalsaa
  • 1 prk guacamolea
  • punasipuli viipaleina
  • 100 g jalapenoa
  • 2   tomaattia viipaleina
  • 2 kpl kokonaista suolakurkkua viipaleina
  • 8 kpl isoa lehteä jääsalaattia
  • 1 prk säilöttyjä paprikoita

Valmistusohje

  1. Leikkaa salaatti ohuiksi viipaleiksi pituussuuntaan. Valuta sillipalat siivilässä ja laita hetkeksi talouspaperin päälle. Täytä tacokuoret kasviksilla ja laita pinnalle valutetut sillipalat ja nokareet juustokastiketta.

  2. Laita lisäkkeeksi tomaattisalsaa sekä säilöttyjä paprikoita.

  3. Laita juustokastiketta, guacamolea ja tomaattisalsaa sillitacojen päälle ennen ruokailua.