Omenainen sillikaviaari

Raikas Granny Smith -omena tuo omenaiseen sillikaviaariin mukavasti suutuntumaa ja kirpeyttä. Omenainen sillikaviaari toimii hienosti sellaisenaan perunoiden kanssa tai leivän päällä. Tätä kannattaa kokeilla myös voileipäkakun täytteenä.

Valmistusaika
20 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 1 pkt Ahti Matjessillifileetä
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 1 pieni punasipuli kuutioina
  • 1 Granny Smith -omena kuorittuna ja kuutioituna
  • 2 rkl Felix Maustekurkkukuutioita
  • 150 g smetanaa
  • 3 rkl ruohosipulia ohuina renkaina
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

Kuivaa sillifileiden pinta talouspaperilla. Leikkaa fileet ja keitetyt kananmunat 1 cm:n kuutioiksi ja sekoita kulhossa. Lisää joukkoon myös kuutioitu punasipuli ja omena sekä maustekurkkukuutiot.

Vaahdota smetana kevyesti vispilällä vatkaamalla ja yhdistä se sillimassaan.

Lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.