Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä

Tuore parsa ja Vesta-silli ovat erinomainen makupari. Sekoittele kylkeen sitruunavinegretti, joka tuo kokonaisuuteen hiukan kirpeyttä. Naposteltavat katoavat nopeasti parempiin suihin.

Valmistusaika
20 min

Annokset
10

Ainekset

  • 1/2 pkt parsaa
  • 1/2 prk Vesta Matjessilliä
  • 1/2 maalaisleipää

VINEGRETTI

  • 1/2 sitruunan mehu ja kuori
  • 1 dl öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • sokeria

Valmistusohjeet

Kuori ja keitä parsat. Jäähdytä ja pilko parin sentin paloiksi.

Sekoita sitruunan kuori ja mehu sekä öljy, mausta.

Sekoita keskenään vinegretti, parsat ja sillifileet.

Paahda maalaisleipä, leikkaa suupaloiksi ja nosta päälle parsa-silliseosta.