Currysilli-wrap

Currysilli-wrap

Currysilli on tanskalaisten suosikki. Vastavaa tuotetta ei – ainakaan vielä – saa Suomesta. Niinpä curryinen maku tehdään itse. Currysilli-wrapit sopivat alkupalaksi, pikkusuolaiseksi, seisovaan pöytään…
Vinkki: Voit halutessasi käyttää myös maustesillifileitä.
30 mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 3

Ainesostat
  

Currykastike

  • 150 g kevyt majoneesia
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl currya
  • ¼ tl pippuria

Lisäksi

  • 4 kpl tortillawrappeja (täysjyvä)
  • hammastikkuja

Ohjeet
 

  • Leikkaa matjessilli, omena ja maustekurkku paloiksi ja kevätsipuli viipaleiksi.
  • Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään. Mausta currylla ja pippurilla.
  • Pyöräytä matjessilli, omena, maustekurkku ja kevätsipuli currykastikkeessa.
  • Voitele puolet tortillawrapista curryseoksella ja kääri rullaksi.
  • Leikkaa rullat sopiviksi paloiksi ja kiinnitä ne hammastikuilla.
  • Tarjoile palat hienosti vadilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!