Currysilli-wrap
Currysilli on tanskalaisten suosikki. Vastavaa tuotetta ei – ainakaan vielä – saa Suomesta. Niinpä curryinen maku tehdään itse. Currysilli-wrapit sopivat alkupalaksi, pikkusuolaiseksi, seisovaan pöytään…Vinkki: Voit halutessasi käyttää myös maustesillifileitä.
30 minutes mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 3
Ainesosat
- 1 prk Abba Valkosipulisilliä
- 1 kpl omena
- 1 kpl maustekurkku
- 4 kpl kevätsipuleita
Currykastike
- 150 g kevyt majoneesia
- 3 rkl ranskankermaa
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 1 rkl currya
- ¼ tl pippuria
Lisäksi
- 4 kpl tortillawrappeja (täysjyvä)
- hammastikkuja
Ohjeet
- Leikkaa matjessilli, omena ja maustekurkku paloiksi ja kevätsipuli viipaleiksi.
- Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään. Mausta currylla ja pippurilla.
- Pyöräytä matjessilli, omena, maustekurkku ja kevätsipuli currykastikkeessa.
- Voitele puolet tortillawrapista curryseoksella ja kääri rullaksi.
- Leikkaa rullat sopiviksi paloiksi ja kiinnitä ne hammastikuilla.
- Tarjoile palat hienosti vadilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!