
Gratinoidut sillivoileivät
Abba Ranskalainen sipulisilli on monikäyttöinen tuote, joka sopii myös voileivän väliin. Juustokuorrutetut ja uunissa gratinoidut sillivoileivät ovat herkullinen iltapala sillin ystävälle.
20 mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 2
Ainesosat
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 80 g raastettua kermajuustoa
- 1 kananmuna
- 2 siivua maalaisleipää
- voita
- 6 tomaattisiivua
- 6-8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä
Koristeluun
- 6 oksaa lehtipersiljaa
Ohjeet
- Sekoita juustoraasteet ja kananmuna. Voitele leipäsiivut, nosta päälle tomaattiviipaleita ja 3 - 4 palaa silliä per leipä.
- Kuorruta leivät kunnon kerroksella juustoa ja ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa. Gratinoi leipiä 200 °C noin 10 minuuttia.
- Koristele ruskistuneet sillivoileivät lehtipersiljalla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!