sillikoulu maalaismunakas

Inkivääri-limesilli maalaismunakas

Espanjalaistyylinen munakas ja sen päällä raikas silli on loistava ruoka lämpimänä tai kylmänä Tapas-palana. Uudet maut sillissä tuovat hienon uuden ajatuksen perinteiseen peruna-silliyhdistelmään.
45 mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 1 prk Abba Inkivääri-limesilliä
  • 10 varhaisperunaa
  • ½ purjo
  • 6 kananmunaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl suolaa
  • 2 kevätsipulin vartta
  • ½ ruukkua korianteria

Ohjeet
 

  • Keitä perunat kypsäksi. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi.
  • Lisää purjo sekaan ja mausta suolalla.
  • Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää pannulle. Paista kypsäksi.
  • Lisää päälle sillit, silputtua kevätsipulia ja tuoretta korianteria.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!