
Inkivääri-limesilli maalaismunakas
Espanjalaistyylinen munakas ja sen päällä raikas silli on loistava ruoka lämpimänä tai kylmänä tapaspalana. Uudet maut sillissä tuovat hienon uuden ajatuksen perinteiseen peruna-silliyhdistelmään.
45 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 prk Abba Inkivääri-limesilliä
- 10 varhaisperunaa
- ½ purjo
- 6 kananmunaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl suolaa
- 2 kevätsipulin vartta
- ½ ruukkua korianteria
Ohjeet
- Keitä perunat kypsäksi. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi.
- Lisää purjo sekaan ja mausta suolalla.
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää pannulle. Paista kypsäksi.
- Lisää päälle sillit, silputtua kevätsipulia ja tuoretta korianteria.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!