Kesäinen sillilautanen

Kesäinen sillilautanen

Tarjoile kesäinen sillilautanen brunssilla tai lounaalla. Koristeeksi sopii erinomaisesti esimerkiksi syötäväksi kelpaavat kukat! Kokeile helppoa reseptiä alta.
30 mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 1 prk Boy Matjessilliä
  • keitettyjä perunoita
  • 4 kananmunaa
  • salaatinlehtiä
  • retiisejä
  • ranskankermaa
  • punasipulia
  • ruohosipulia
  • koristeeksi syötäviä kukkia

Ohjeet
 

  • Keitä kananmunia noin 8 minuuttia, kuori ja puolita ne. Vatkaa ranskankerma kuohkeaksi.
  • Asettele muutama koristeellinen salaatinlehti ison lautasen pohjalle. Puolita keitetyt perunat ja laita ne sekä retiisit, kananmunanpuolikkaat ja sillipalat salaatinlehtien päälle.
  • Pursota vatkattu ranskankerma perunoiden vierelle tai päälle. Koristele hienoksi silputulla punasipulilla, ruohosipulilla sekä syötävillä kukkasilla, kuten esimerkiksi orvokeilla.
  • Tarjoile brunssilla tai kesälounaalla.

Notes

Vinkki! Koristeluun voi käyttää myös mätiä tai tilkkaa ruskistettua voita.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!