
Silli-chorizopasta
Ahti Tomaattisilli sopii mainiosti mausteeksi chorizopastalle. Silli "sulaa" kastikkeen sekaan, joten maku miellyttää myös niitä, joille silli ei muuten maistu. Loistava tapa tuunata pasta-annos ja samalla totutella syömään silliä!
20 minutes mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4
Ainesosat
- 1 sipuli
 - 2 valkosipulinkynttä
 - 1 prk Ahti Tomaattisilliä
 - 200 g chorizomakkaraa
 - 1 rkl oliiviöljyä
 - 1 prk tomaattimurskaa
 - 100 g mustia kivettömiä oliiveja
 - 1 tl chililastuja
 - suolaa
 - mustapippuria
 - 2 rkl oreganoa
 - 400 g pappardellepastaa
 - 4 rkl hienonnettua tuoretta lehtipersiljaa
 - ½ dl parmesaanilastuja
 
Ohjeet
- Pilko sipuli, valkosipuli, silli ja chorizo.
 - Aloita paistamaan chorizoja kylmällä pannulla oliiviöljyssä. Odota kunnes rasva alkaa irrota ja paista chorizorasvassa sipuli sekä valkosipuli. Lisää lopuksi joukkoon silli ja kuullota vielä hetki niin, että sillit alkavat "sulaa".
 - Lisää sitten tomaattimurska ja viipaloidut oliivit. Mausta kastike chililastuilla, suolalla, pippurilla sekä oreganolla. Anna hautua kunnes pasta on valmista.
 - Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pasta kastikkeeseen ja koristele persiljalla sekä parmesaanilastuilla.
 - Viimeistele pasta pienillä sillipaloilla.
 
 Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun  herkullisia reseptejä!