Silli-chorizopasta

Silli-chorizopasta

Ahti Tomaattisilli sopii mainiosti mausteeksi chorizopastalle. Silli "sulaa" kastikkeen sekaan, joten maku miellyttää myös niitä, joille silli ei muuten maistu. Loistava tapa tuunata pasta-annos ja samalla totutella syömään silliä!
20 mins
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk Ahti Tomaattisilliä
  • 200 g chorizomakkaraa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 100 g mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 tl chililastuja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl oreganoa
  • 400 g pappardellepastaa
  • 4 rkl hienonnettua tuoretta lehtipersiljaa
  • ½ dl parmesaanilastuja

Ohjeet
 

  • Pilko sipuli, valkosipuli, silli ja chorizo.
  • Aloita paistamaan chorizoja kylmällä pannulla oliiviöljyssä. Odota kunnes rasva alkaa irrota ja paista chorizorasvassa sipuli sekä valkosipuli. Lisää lopuksi joukkoon silli ja kuullota vielä hetki niin, että sillit alkavat "sulaa".
  • Lisää sitten tomaattimurska ja viipaloidut oliivit. Mausta kastike chililastuilla, suolalla, pippurilla sekä oreganolla. Anna hautua kunnes pasta on valmista.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pasta kastikkeeseen ja koristele persiljalla sekä parmesaanilastuilla.
  • Viimeistele pasta pienillä sillipaloilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!