Silli-paprikabruschettat

Silli-paprikabruschettat

Ahti Sipulisillistä saat tehtyä helpot paprikabruschettat. Näihin perinteisiin italialaisiin alkupaloihin saat mukavan suomivivahteen sillillä. Bruschettat sopivat erinomaisesti illanistujaisissa tarjottaviksi.
30 mins
RUOKALAJI Alkupalat, Lisukkeet, Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 6

Ainesostat
  

  • 2 paprikaa
  • 1 prk Ahti Perinteinen sipulisilliä
  • 1 prk kapriksia
  • ½  sitruunan mehu
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 patonki
  • 3 oksaa basilikaa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Ohjeet
 

  • Pese, puolita ja öljyä paprikat. Paahda mahdollisimman kuumassa uunissa noin 10 - 15 minuuttia, kunnes kuori mustuu. Nosta paprikat kulhoon, peitä kelmulla ja anna jäähtyä. Hiero mustunut kuori paprikoista irti.
  • Leikkaa paprikat suikaleiksi ja sekoita sillin, kapristen, oliiviöljyn, sitruunamehun ja hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Mausta mustapippurilla.
  • Leikkaa patonki viistoon, noin 10 siivua, öljyä ja ruskista joko pannulla tai uunissa. Nostele leipien päälle paprikaseosta ja koristele basilikanlehdillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!