Sillitacot

Sillitacot

Naposteluruoka on seurusteluruokaa parhaimmillaan. Sillin aromi sopii hyvin juustokastikkeen kanssa. Tästä ohjeesta voi myös tehdä kulhoon ison sillisen texmex-salaatin. Helppoa ja hyvää!
30 mins
RUOKALAJI Kylmät silliruoat, Naposteltavat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 1 prk Abba Ranskalainen sipulisilliä
  • 8 kpl tacokuoria
  • 1 prk texmex-juustokastiketta
  • 1 prk tomaattisalsaa
  • 1 prk guacamolea
  • 1 punasipuli viipaleina
  • 100 g jalapenoa
  • 2 tomaattia viipaleina
  • 2 kpl kokonaista suolakurkkua viipaleina
  • 8 kpl isoa lehteä jääsalaattia
  • 1 prk säilöttyjä paprikoita

Ohjeet
 

  • Leikkaa salaatti ohuiksi viipaleiksi pituussuuntaan. Valuta sillipalat siivilässä ja laita hetkeksi talouspaperin päälle. Täytä tacokuoret kasviksilla ja laita pinnalle valutetut sillipalat ja nokareet juustokastiketta.
  • Laita lisäkkeeksi tomaattisalsaa sekä säilöttyjä paprikoita.
  • Laita juustokastiketta, guacamolea ja tomaattisalsaa sillitacojen päälle ennen ruokailua.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!