sillikoulu sillitäytteiset uuniperunat

Sillitäytteiset uuniperunat

Abban valkosipulisillin säilöntäliemi on valmiiksi niin maukas, että siitä syntyy pienellä tuunauksella helppo sillitäyte uuniperunoille. Pienet niput tuoreita yrttejä ja sipulia sekä hiukan majoneesia koostumusta antamaan ja täyte on valmis tarjoiltavaksi.
1 hr
RUOKALAJI Lämpimät silliruoat
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 1 prk Abba Valkosipulisilliä
  • ½ valkosipulinkynttä
  • ½ pieni punasipuli
  • nippua ruohosipulia
  • nippua tilliä
  • 1 dl Felix Kruunumajoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria

Ohjeet
 

  • Kypsennä uuniperunat folioon käärittyinä 200 asteisessa uunissa noin tunnin tai kunnes perunat ovat läpikypsiä.
  • Hienonna valkosipuli, punasipuli, ruohosipuli ja tilli.
  • Nosta sillifileet pois liemestä ja paloittele pienemmiksi.
  • Sekoita sillipurkin liemi, majoneesi, sipulit, yrtit ja pilkotut sillifileet.
  • Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
  • Leikkaa uuniperuna auki ja täytä sillitäytteellä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!