sillikoulu sillivoi

Sillivoi

Suussa sulavan sillilevitteen avulla nostat ruoanlaiton uudelle tasolle. Tarjoile leivän päällä, uusien perunoiden kanssa tai mausta sillivoilla pihvit. Voit myös käyttää voita paistamiseen esimerkiksi erilaisten merenelävien tai etanoiden kanssa.
15 mins
RUOKALAJI Lisukkeet
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 12 palaa Abba kesäsilliä
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • ½ sitruuna
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 valkosipulin kynsi

Ohjeet
 

  • Hienonna silli. Vispaa kuutioidun voin, sitruunamehun ja raastetun kuoren, paprikajauheen sekä hienonnetun valkosipulin kanssa sähkövatkaimella kuohkeaksi levitteeksi.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!