- Kuori ja leikkaa perunat, porkkanat ja fenkolit tasakokoisiksi suupaloiksi. 
- Kuullota valkosipuli, sipuli ja tomaattikuutiot oliiviöljyssä. Lisää joukkoon porkkanat sekä fenkoli ja jatka kuullottamista vielä hetki. 
- Lisää joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa. 
- Lisää sahrami, laakerinlehdet sekä kalaliemi ja laita joukkoon perunat. Mausta suolalla ja anna keiton kypsyä hiljalleen, kunnes juurekset ja kasvikset ovat kypsiä. 
- Lisää sinisimpukat ja katkaravut. Kypsennä noin 3 minuuttia ja lisää joukkoon lohi- ja sillipalat. 
- Ota kattila pois liedeltä ja anna kalojen kypsyä kattilassa kannen alla. Paista sillä aikaa siikaan hyvä väri pannulla oliiviöljyssä molemmin puolin. Mausta siika suolalla ja mustapippurilla. 
- Annostele keitto lautaselle ja viimeistele annos paistetulla siialla ja lehtipersiljalla.