Kreikkalaistyylinen feta-oliivisilli

Abba Ruohosipuli-tillisillin joukkoon sopivat hyvin fetajuusto, punasipuli ja oliivi. Niistä saadaan aikaiseksi raikas ja kesäinen leivänpäällinen tai vaikkapa lisuke uusille perunoille. Feta-oliivisilli sopii myös kesäisen salaatin päälle.

Valmistusaika
15 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 1/2 punasipulia
  • 150 g fetajuustoa
  • 100 g mustia oliiveja
  • 1 prk Abba Ruohosipuli-tillisilliä
  • 1 dl jogurttia
  • 1/2 sitruunan mehu ja kuori

Valmistusohjeet

Hienonna punasipuli, feta ja oliivit. Laita kulhoon ja sekoita joukkoon silli kastikkeineen.

Notkista seos jogurtilla ja mausta sitruunan mehulla ja -kuorella.

Tarjoile feta-oliivisilli leivän kanssa tai uusien perunoiden kera.