Ruohosipulimunakokkeli

Kuohkea ruohosipulimunakokkeli valmistuu nopeasti ja sopii hyvin kiireiseenkin aamuun ja brunssitarjottavaksi leivälle. Rapea leipä, kuohkea munakokkeli ja silli ovat täydellinen makuyhdistelmä.

Katso reseptivideo täältä.

Valmistusaika
20 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 6 kananmunaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl voita tai rypsiöljyä
  • 0.5 dl hienonnettua ruohosipulia

LISÄKSI

Valmistusohjeet

Sekoita kevyesti kulhossa kananmunat ja kerma, mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna kattila keskilämmölle ja sulata rasva, lisää munamassa kattilaan. Kypsennä miedolla lämmöllä lastalla käännellen, kunnes kokkeli hyytyy pehmeäksi.

Ota kattila pois lämmöltä, lisää ruohosipuli ja jatka sekoitusta hetken.

Paahda ruisleivät kuumalla pannulla ja lisää munakokkeli sekä valutetut sillipalat.