Silli-lohiceviche

Abban raikas inkivääri-limesilli sopii täydellisesti cevichen valmistukseen. Lohi kypsennetään limen happojen avulla ja sitruunamajoneesi tuo ihanaa täyteläisyyttä annokseen. Tarjoile silli-lohiceviche sellaisenaan tai vaikka uusien perunoiden kanssa.

Valmistusaika
45 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 1 tlk Abba Inkivääri-limesilliä
  • 400 g tuoretta nahatonta lohifilettä
  • ½ chili
  • 2 limeä
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 1 dl täysmajoneesia
  • ½ sitruuna

Valmistusohjeet

Kuutioi sillit ja lohi.

Hienonna chili ja sekoita limen mehu ja raastettu kuori korianterin ja oliiviöljyn kanssa sekaisin.

Sekoita sillit ja lohikuutiot marinadin sekaan ja anna levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

Sekoita majoneesiin sitruunan mehu ja raastettu kuori. Tarjoile pursotettuna cevichen päällä.