Caesar-levite valkosipulisillistä

Caesar-levite valkosipulisillistä

Caesar-levite valmistuu helposti valkosipulisillistä. Levite sopii paahdetulle leivälle juhlaviin tapaksiin ja myös välipalaksi sopivan eväsleivän väliin.
30 mins
RUOKALAJI Silli ja leipä
ANNOSMÄÄRÄ 4

Ainesostat
  

  • 4 palaa Abba Valkosipulisilliä
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl Abba valkosipulisillin lientä
  • ½ sitruunan mehu
  • 50 g parmesania raasteena

Lisäksi

  • ½ maalaispatonki
  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 sydän- tai roomansalaatti
  • parmesanlastuja

Ohjeet
 

  • Hienonna valkosipulisillipalat ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää sillin lientä ja puolikkaan sitruunan puristettu mehu. Raasta levitteen joukkoon parmesan ja sekoita.
  • Paahda maalaispatongin siivut rapeaksi kuumalla pannulla. Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Paista pannulla öljyssä kypsäksi.
  • Siivuta fileet ohuiksi siivuiksi ja kokoa tapakset laittamalla paahdetulle leivälle caesar-levitettä, salaatinlehtiä, broilerinfileesiivuja, parmesanista veisteltyjä lastuja ja ripaus mustapippuria.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!