Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla

Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla

Ylijääneistä uusista perunoista saa maistuvan tapaksen lisäämällä päälle kylmäsavulohta ja piparjuurella maustettua Abba Smetanasilliä. Helppo ja maukas alkupala!
30 mins
RUOKALAJI Alkupalat, Naposteltavat
ANNOSMÄÄRÄ 10

Ainesostat
  

Ohjeet
 

  • Puolita perunat ja leikkaa päädyistä pienet palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.
  • Sekoita smetanasillin sekaan piparjuuritahna.
  • Laita perunanpuolikkaan päälle siivu kylmäsavulohta ja pala maustettua smetanasilliä.
  • Koristele tillillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!