
Kylmäsavulohta ja piparjuuri-smetanasilliä uusilla perunoilla
Ylijääneistä uusista perunoista saa maistuvan tapaksen lisäämällä päälle kylmäsavulohta ja piparjuurella maustettua Abba Smetanasilliä. Helppo ja maukas alkupala!
30 minutes mins
RUOKALAJI Alkupalat, Naposteltavat
ANNOSMÄÄRÄ 10
Ainesosat
- 10 kpl keitettyjä uusia perunoita
- 1 prk Abba Silliherkku smetanasilliä
- 1-2 rkl Felix Piparjuuritahnaa
- 200 g kylmäsavulohta
- ½ pussia tilliä
Ohjeet
- Puolita perunat ja leikkaa päädyistä pienet palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.
- Sekoita smetanasillin sekaan piparjuuritahna.
- Laita perunanpuolikkaan päälle siivu kylmäsavulohta ja pala maustettua smetanasilliä.
- Koristele tillillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kokeile lisää Sillikoulun herkullisia reseptejä!